Sysmex Turkey
Menu

COVID-19 ile ilgili güncelleme ve bilgilendirme

2020/08/19 – Norderstedt, Germany

Değerli müşterilerimiz ve iş ortaklarımız,

Destek ve servis yükümlülüklerimizi karşılamak kadar çalışanlarımızın, müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın güvenliği de bu eşi görülmemiş zamanlarda bizim önceliğimizdir.

Dünya çapında olduğu kadar özellikle EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde giderek artan COVID-19 vakalarından dolayı, aktivitelerimizi gözden geçirmiş ve koruyucu önlemlerimizi arttırmış bulunuyoruz. Bu kapsamda, Sysmex olarak Dünya Sağlık Örgütü ve yerel yönetimin tavsiyelerini takip ediyoruz.

Global bir firma olarak, Sysmex, ürünlerin nasıl tahsis edileceği üzerine karar alırken, farklı ülkelerdeki salgının boyutları ile beraber ürün ve hizmetlere olan ihtiyacı da göz önüne alma konusunda manevi sorumluluğa sahiptir.

Tarihi itibariye EMEA bölgesindeki iş alanımızla ilgili olarak aşağıdaki güncellemeleri dikkatinize sunarız.

  • Tüm gücümüzle günlük iş akışının her zamanki gibi devam etmesine gayret etmekteyiz.
  • Buna rağmen, sahadaki teknik hizmetlerde yerel yönetimlerin ve sağlık hizmetlerine ait kurumların seyahat ve erişim kısıtlamaları devreye girebilmektedir. Lütfen detaylar için yerel Sysmex yetkilileri ile görüşünüz.
  • Ürünlerin, reaktiflerin ve yedek parçaların üretimi güvenceye alınmıştır. Tedarikçilerimizin hammadde temininde herhangi bir aksama bulunmamaktadır.
  • Japonya, Almanya ve Fransa’daki reaktif, sarf, cihaz ve yedek parça üretim tesislerimiz normal bir şekilde çalışmakta ve gerekli önlemleri almaktadır.
  • Sizleri temin ederiz ki Sysmex ürünlerimiz ile ilgili hiçbir kontaminasyon riski bulunmamaktadır.
  • Tedbir olarak, ülke temsil ofislerimiz dahil olmak üzere tüm güvenlik stoğumuzu kademeli olarak arttırmaya başladık.
  • Ürünlerin mümkün olan en sorunsuz biçimde taşınabilmesi için nakliye firmaları ile yakın çalışma içindeyiz.
  • Dijital eğitim hizmetlerimizi, temel ve ileri seviyede ürün eğitimleri ile beraber bilimsel web seminerleri gibi sayısız içerik ekleyerek Sysmex Akademi Online (tr.sysmex-academy.com) üzerinde genişletiyoruz.

Sysmex olarak müşterilerimizin, iş ortaklarımızın ve çalışanlarımızın güvenliği ve yeterli düzeyde bilgilendirilebilmesi için küresel gelişmeleri takip ediyor ve düzenli olarak risk değerlendirmesi gerçekleştiriyoruz.

Herhangi bir sorunuz olması halinde, lütfen bu internet sayfası yoluyla veya EMEA Kurumsal İletişim ekibimizle iletişime geçin:
communications@sysmex-europe.com.

Saygılarımızla

Alain Baverel

Başkan & CEO
Sysmex Europe GmbH

Bilgi

Ziyaretçilerimize bu internet sitesinin sadece sağlık uzmanları (*) için olduğunu bildirmek isteriz.
Lütfen bir sağlık uzmanı olduğunuzu teyit edin (*)

(*)Sağlık meslek mensubu, tıp, diş hekimliği gibi sağlık alanlarında eğitim almış ve yetkilendirilmiş kişiler ile bu alanda çalışan diğer meslek mensuplarını kapsar.

Bize müsaade.

Bu site yalnızca 'Profesyoneller' içindir. Bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok.

Copyright © Sysmex Europe SE. All rights reserved.