Sysmex Turkey
Menu

Sysmex Europe SE ve Sysmex Inostics GmbH iki CE-IVD sertifikalı Plasma-SeqSensei™ likit biyopsi kitini piyasaya sürüyor: Solid Kanser IVD Kiti ve Meme Kanseri IVD Kiti

2022/05/25 – Norderstedt, Germany

Kan bazlı dolaşımdaki tümör DNA (ctDNA) analizinde dünya lideri olan Sysmex Inostics, Sysmex Europe SE ile birlikte, iki IVD sertifikalı Plasma-SeqSensei™ (PSS) kitini EMEA bölgesinde piyasaya sunduğunu duyurdu.


Kan bazlı dolaşımdaki tümör DNA (ctDNA) analizinde dünya lideri olan Sysmex Inostics, Sysmex Europe SE ile birlikte, iki IVD sertifikalı Plasma-SeqSensei™ (PSS) kitini EMEA bölgesinde piyasaya sunduğunu duyurdu. Plasma-SeqSensei™ Meme Kanseri IVD Kiti, özellikle meme kanserinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır ve Plasma-SeqSensei™ Solid Kanser IVD Kiti, diğer solid kanserlerde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Bu sürüm, yalnızca araştırma amaçlı (RUO) kitler olarak benzer ürünlerin başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesini takip etmektedir.

PSS, kan plazmasından ctDNA'daki mutasyonların ultra-duyarlı ve kantitatif olarak saptanmasına izin veren bir tanı testidir. PSS IVD kitleri, klinisyenlerin (neo-)adjuvan tedavi gören hastalardaki ctDNA düzeylerini izlemelerine ve ayrıca nüks sürveyansında ve minimal rezidüel hastalığı saptamada onları desteklemesine olanak tanır. Ek olarak, Solid Kanser IVD kitinin, kolorektal kanser hastaları için anti-epidermal büyüme faktörü reseptörü (EGFR) tedavisinin potansiyel yararını belirlemek için RAS mutasyon durumunu analiz etmede klinisyene yardımcı olması amaçlanmıştır.

Sysmex Inostics Başkanı ve CEO'su Dr. Bhuwnesh Agrawal “Kitleri Plasma-SeqSensei™ olarak adlandırarak, numune tipinin (plazma), teknolojinin (Yeni Nesil Dizileme, NGS) altını çizmek istedik, aynı zamanda bunun NGS tabanlı likit biyopsiyi kliniklere ve hastalara getirmek için – analiz ve raporlama bölümü de dahil olmak üzere – laboratuvar eğitimi olan herkes tarafından" transfer edilebilir bir teknoloji olduğunu ve ustalaşılabilir (Sensei = ana) olduğunu göstermek istedik diyor.

Johns Hopkins Üniversitesi'nde geliştirilen PSS kitleri tarafından sağlanan yüksek hassasiyet, dizileme hatalarının >100 kat azaltılmasına ve çok küçük miktarlarda mutant DNA'nın güvenli bir şekilde saptanmasına olanak tanıyan benzersiz bir teknoloji ile elde edilir.

Yüksek kaliteli, CE-IVD sertifikalı likit biyopsi araçları sağlayarak Sysmex Inostics, Sysmex Europe ile birlikte, temel genetik bilgileri zamanında sağlayarak, etkili tedavi adaptasyonunu ve kanser hastalarının izlenmesini kolaylaştırarak patologları ve onkologları destekleme misyonunu sürdürüyor. Likit biyopsi alanında nasıl yenilikler yaptığımız hakkında daha fazla bilgi için www.sysmex-europe.com/liquidbiopsy adresini ziyaret edin.

Sysmex Inostics GmbH Hakkında

Sysmex Corporation'ın bir yan kuruluşu olan Sysmex Inostics (Başkan ve CEO: Bhuwnesh Agrawal), BEAMing (dijital PCR) ve SafeSEQ (NGS) gibi ultra hassas teknolojileri kullanan onkolojide kan bazlı hücresiz tümör DNA (ctDNA) mutasyon tespitinde öncü olan moleküler bir teşhis şirketidir. Likit biyopside 10 yıldan fazla deneyime sahip olan Sysmex Inostics, önde gelen ilaç şirketlerinin güvenilir bir ortağıdır ve keşiften eşlik eden teşhise kadar en etkili kişiselleştirilmiş kanser tedavilerini küresel pazarlara getirme çabalarını ilerletir. Burada daha fazlasını keşfedin: https://sysmex-inostics.com/

Sysmex Europe SE Hakkında

Sysmex, geniş bir tıbbi teşhis ürünleri ve çözümleri yelpazesi sunarak, dünyanın her yerindeki sağlık profesyonellerini teşhisle aydınlatma konusunda desteklemektedir. Hematoloji, idrar tahlili, hemostaz, yaşam bilimleri, akış sitometrisi, temel sağlık hizmetleri ve şimdi de immünokimya alanlarında, son derece güvenilir, çok işlevli ve kullanımı kolay cihazları, çeşitli reaktifleri ve yazılımları, ayrıca güvenilir hizmet ve desteği bir araya getirmektedir.

Almanya, Hamburg yakınlarında bulunan Sysmex Europe SE, Japonya, Kobe'den Sysmex Corporation'ın bir yan kuruluşudur. Hamburg ofislerimizden Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) genelindeki iştiraklerimize, distribütörlerimize ve müşterilerine hizmet vermektedir. Daha fazla bilgi için www.sysmex-europe.com adresini ziyaret edin.

Copyright © Sysmex Europe SE. All rights reserved.
Bilgi

Ziyaretçilerimize bu internet sitesinin sadece sağlık uzmanları (*) için olduğunu bildirmek isteriz.
Lütfen bir sağlık uzmanı olduğunuzu teyit edin (*)

(*)Sağlık meslek mensubu, tıp, diş hekimliği gibi sağlık alanlarında eğitim almış ve yetkilendirilmiş kişiler ile bu alanda çalışan diğer meslek mensuplarını kapsar.

Bize müsaade.

Bu site yalnızca 'Profesyoneller' içindir. Bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok.